top of page

TODAYS OUTFIT // WHITE LACE


Den her top købte jeg på et marked i Vietnam. Det var før det blonderne for alvor vandt indpas her hjemme, og jeg kan huske, at Andreas kiggede super underligt på mig da jeg købte den. Da vi så kom hjem, og jeg fik den på kunne han heldigvis godt lide den 😉

Jeg har forsøgt at style den med forskellige underdele, men indtil nu er det et par hvide jeans, som jeg synes går bedst til. Jeg har ikke fået brugt den så meget endnu, fordi det har været for koldt til at have den på uden noget udover, og det har jeg synes var synd. Nu hvor sommeren er her, er jeg sikker på at den nok skal blive flittigt brugt.

// Josephine

Remeber to follow my account on Instagram @Josephinehelbrandt

In engelish: This top i bought in Vietnam on a small marked. I haven’t used it that much yet, but now when the summer is here, i’m sure i will wear it all the time. I like it cause it’s very feminin and a little bit sexy at the same time.

bottom of page