top of page

TODAYS OUTFIT / BLACK TURTLENECK


IMG_3288.JPG

Sort, enkelt og en håndfuld smykker der skaber et fuldendt look. Jeg er ret vild med det her outfit. I det hele taget er jeg ret vild med turtleneck og halskæder sammen. Jeg synes, at det er som om at en høj hals og kæde trækker i hver deres retning og skaber en rigtig god synergi (eller hvad for et ord jeg nu lige skal bruge?) i et outfit.

Billederne blev skudt i sidste uge, hvor det var lidt bedre vejr end det i dag? … Men på trods at kulde og gråvejr er min dag i dag ret lovende. Om lidt skal jeg til brunch med hele familien, fordi min kusine Mathilde har fødselsdag. Det er i sig selv en ret god start på dagen. Senere står den på en lang gåtur ved vandet, og i aften kommer der Broen på DR. Afslappende, hyggelig og tiltrængt søndag!

:)

// Josephine

Comments


bottom of page