top of page

TODAYS OUTFIT / THE PERFECT JUMPSUIT FOR VACATION


CANNESCOL

Jeg kan umuligt være den eneste der er voldsomt fan af sommertøj? Jeg elsker de lette materialer, de bare ben og det dér med at jeg ikke behøver begrave mit outfit i halstørklæder og store jakker.

Det her jumpsuit fra JUST FINE er en af mine yndlings styles den her sommer. Jeg er vild med den enkle bund og den kreative hæklede overdel, som sammen giver et enkelt, klassisk men alligevel ungt look som skiller sig ud. På billederne har jeg foldet ærmerne op, men de er faktisk lange og går helt ned til håndledet.

:)

Det her jumpsuit kan bruges både til en afslappet aften med klipklapper eller til en bytur hvis du styler den med stilletter og nogle smykker – gerne i en frisk farve som kontrast til det hvide.

Det direkte link til jumpsuitet fra JUST FINE finder du her.

// Josephine

bottom of page