top of page

TODAYS OUTFIT

test

Det er jo fuldstændig forfærdeligt det der er sket i Paris. Jeg har slet ikke ord for det. Jeg håber snart at der for alvor bliver sat en stopper for de mennesker der har så sort et syn på andre mennesker og en fredelig verden med frihed.

Og så virker det helt underligt, at skulle snakke om et sæt tøj.. Men verden skal gå videre, ellers har de vundet.

Det her outfit billede delte jeg med jer i november sidste år, men faktisk så synes jeg stadig at det holder, og det er stadig et outfit som jeg hopper i ret ofte. Blusen er varm, hyggelig og super cool – og særligt sammen med et par læderbukser fungere den rigtig godt.

Og så et lille tip. I dag og i morgen er der tøj-loppemarked i Remisen på Østerbro. Det er mit absolut yndlings loppemarked! Det afholdes kun et par gange om året, men det er altid fyldt med virkelig mange lækre ting til næsten ingen penge. Jeg glæder mig til at gå på jagt i lækkert second hand sammen med min mor i  morgen

:-)

In english: I have no words for the terrible things happening in Paris. I pray for those how suffered under the terrible act of evil people. And now it feels totally odd to talk about a outfit, but the world has go on, otherwise they have won. This outfit I shared with you in November last year, but I still think that is super cool and I wear still were it quite often. The blouse is warm, cozy and super cool – and especially with a pair of leather pants.

Today and tomorrow there are Second Hand market in Remisen in Copenhagen – Østerbro. It is my absolute favorite flea market! It’s only held a few times a year, but it is always filled with a lot of exciting stuff for almost no money. I am looking to go and search for cool secondhand with my mom tomorrow

:-)

// Josephine

Kommentare


bottom of page