top of page

TODAYS OUTFIT AND A HAPPY FACE


Humøret er højt i dag. Det er utroligt, hvad en tur i supermarkedet kan gøre ved én, når man er langt hjemmefra. I dag besøgte vi et større supermarked, og der fandt jeg både en flaske chardonnay og en pose havregryn. Sidstnævnte craver jeg helt vildt efter en lang periode med æg eller vietnamesisk nudelsuppe til morgenmad. Den gyldne flaske hvidvin blev jeg helt høj over, fordi den kun kostede 50 kroner. Alt andet vin jeg har fundet her nede har kostet min. 300 kroner for en flaske – en flaske som jeg vel at mærke kender fra Netto, hvor de kun tager 45 kroner for den. Selvom jeg virkelig elsker et glas vin, så nægter jeg at betale 300 kroner for noget, som jeg kan få for en slik i Danmark.

Så ja I kan nok forstå, at humøret blev skuret i vejret, da jeg pludselig stod med en flaske billig (og i øvrigt virkelig god) flaske hvidvin i den ene hånd og et hjemmevandt morgenmadsprodukt i den anden. 😉

Tilmed har jeg i dag også fået arrangeret en rengøringsdame, der skal komme en gang om ugen og ordne vores lejlighed. Sandheden er, at det faktisk ville koste os flere penge, at skulle ud og købe de ting, der skal til for at kunne gøre ordenligt rent, i forhold til at få en sød kvinde til at komme og gøre det en gang om ugen. Mit Vietnam-eventyr giver SÅ meget mening lige nu 😉

Billederne ovenfor tog Andreas af mig i morges. Bukserne er nye og mit første vietnamesiske køb. Jeg har fundet to par online, som I kan få fingrende i. Ét der ligner på en prik her, og et par der minder om, som du finder lige her. Toppen er fra Zara. 🙂

Nu vil jeg hoppe over på sofaen til Andreas og nuppe en film på Netflix. Det har vi nemlig også lige fået til at fungere i dag! Produktiv søndag må man sige 😉

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page