top of page

TODAYS OUTFIT: Et trendy loppefund3


Jeg styrter lidt rundt i dag. Jeg har et projekt der skal færdiggøres på jobbet i dag, jeg skal nå forbi CPH Fashion Lab med nogle styles jeg lånt, lejligheden sejler og i morgen tager jeg til Bornholm, og har endnu ikke pakket min taske.

Heldigvis skinner solen, og jeg kan fokusere på, at det snart er sommerferie. Gudskelov! Jeg kan ikke være den eneste der trænger?

Billederne her skød jeg for et par weekender siden, da jeg var i Rørvig med Andreas. Sættet jeg har på er faktisk et loppefund og sandalerne er fra JUST FAB. Jeg er vild med de her todelte sæt som trender helt vildt lige for tiden.

:-)

Håber I nyder dagen og ikke stresser rundt lige så meget som mig! Husk I kan følge med på snapchat jhelbrandt

// Josephine

bottom of page