top of page

TODAYS THOUGHTS & OUTFIT

Støvler fra SAND, strik fra Stine Lagdefogde, læderbukser fra Munderingskompagniet og ur fra Hugo Boss.

Godmorgen piger! Jeg er hjemme igen efter en helt fantastisk weekend på spa i Sverige. Det var så forfærdeligt at forlade Ystad Saltsjöbad i går eftermiddages, men jeg er så heldig allerede at skulle der op igen om en måned.

I dag er jeg tilbage på pinden. Der er 100 ubesvarede mails, lidt arbejde med bloggen og så kommer jeg de næste par dage også til at have fokus på bachelor-opgave, som skal afleveres den anden december.

Min dag starter dog med et besøg hos min fysioterapeut. Det går meget bedre med ryggen og jeg behøver ikke længere spise smertestillende, men det betyder desværre ikke at skaden i min lænd er helet. Jeg kan stadig ikke ikke bevæge mig helt som før, og jeg bliver hurtigt træt i ryggen. I dag vil jeg prøve, at høre ham hvornår og hvordan jeg kan begynde, at træne igen. Jeg var lige inde i en virkelig god periode, så det er så irriterende, at jeg nu slet ikke kan træne. Haha.. Når man kan træne gider man ikke, og når man ikke kan så er det bare det eneste man har lyst til 😉 Udover min ryg-situation så går jeg også og er lidt nervøs for på torsdag, hvor jeg skal have opereret to visdomstænder ud. AV! Jeg er virkelig ikke god til sådan noget med operationer og blod.

// Josephine

Comments


bottom of page