top of page

TOP 10 BEDSTE OPLEVELSER 2017

2017 har uden tvivl være mit fedeste år nogensinde, og jeg er så lykkelig for alle de ting der er sket. Traditionen tro så afsluttes året naturligvis med et tilbageblik på de 12 måneder, der netop er gået. Jeg fatter simpelthen ikke at det har været muligt at opleve SÅ meget på bare ét enkelt år.

Du kan se mit tilbageblik fra 2016 her, tilbageblik fra 2015 her, tilbageblik fra 2014 her og tilbageblik fra 2013 her.

ANDREAS FRIEDE TIL MIG
På få minutter ændrede min verden sig for altid, og jeg blev med et trylleslag forvandlet til verdens gladeste og heldigeste kvinde! Selvom årets tilbageblik er listet i en tilfældig rækkefølge, så må mit livs største øjeblik naturligvis nævnes som det første. Den 8 juni 2017 faldt Andreas på knæ og friede til mig.

Jeg er aldrig nogensinde blevet så overrasket og chokeret. Jeg havde overhovedet ikke set det komme, men jeg er så glad for at det rent faktisk kom som en overraskelse, og at ikke endte som en af de kvinder, der bare går og venter og venter på en mand, der aldrig tager sig sammen 😉 Jeg er så glad for, at jeg skal dele resten af mit liv med Andreas.

Bryllupsplanerne tager vi for alvor fat på i 2018 og jeg glæder mig til at dele hvert et lille skridt med jer!

JEG ER FLYTTET TIL VIETNAM

I 2017 flyttede jeg hjemmefra. Ikke væk fra mine forældre, det skete nogle år tidligere, – men væk fra Danmark 😉 Det var virkelig et stort move, men aldrig har jeg været gladere for en beslutning. De 11 måneder som vi indtil nu har haft i Vietnam, har været verdens mest fantastiske tid.

Vi har oplevet sindssygt meget, har fået en fuldstændig fantastisk hverdag, og så har både Andreas og jeg rykket en helt masse grænser i og selv, og vi har brugt så meget tid sammen, at vi virkelig er kommet til at kende hinanden lige så godt som vi kender os selv. At flytte til Vietnam har været og er fortsat noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv.

DRØMMELIVET PÅ BALI

Eksotiske Vietnam blev i to måneder byttet ud med eventyrlige Bali. De to måneder kommer jeg aldrig til at glemme. Vi rejste langsomt, oplevede Bali på tætteste hånd og nød en easy going livsstil, som jeg forevigt vil drømme om at komme til at opleve igen.

Det var et sandt eventyr! Vi spiste det lækreste (sunde) mad, surfede på de blå bølger, dyrkede yoga i de smukkeste omgivelser, arbejdede fra vores computere, på vores nye iværksætter-projekt fra de skønneste villaer og nød roen, lod dagene komme til os og tog alt i det tempo der passede os. Det var virkelig et eventyr.

ANDREAS 30 ÅR

2017 bød også året hvor jeg måtte se mig selv i spejlet og erkende, at jeg nu er ved at blive voksen. Det føles i hvert fald meget voksen at være kærester (og nu forlovet) med en mand på 30 😉 Inden vi rejste til Vietnam, fejrede vi i januar Andreas 30 års fødselsdag. Det var to fantastiske dage, hvor jeg nød at se hvor overdrevet glad Andreas var. Det gjorde mig sindssygt glad, at kunne være med til at give ham lige den 30 års fødselsdag som han drømte om.

REJSEN GENNEM VIETNAM

Efter at have boet de første tre måneder fast i Ho Chi Minh City begyndte vores eventyrlyst at spire igen. Derfor besluttede vi os for, at tage ud og opleve det land som vi har bosat os i. Vi brugte seks uger på at rejse fra det sydlige Vietnam hele vejen op igennem til nord og grænsen til Kina.

Det var en fuldstændig fantastisk tur, som også blev en slags forlovelses-ferie hvor vi bare oplevede, nød livet, hyggede os og lærte Vietnam rigtig godt at kende. De steder og de mennesker vi oplevede og mødte vil jeg aldrig glemme!

BESØG HJEMMEFRA

Når nu jeg bor så langt fra familie og venner, så betyder det virkelig meget, når de hopper ombord på et fly og prioritere både deres tid og penge på at komme på besøg. Det er virkelig dejligt at se mine nærmeste i mine nye opgivelser og kunne dele lidt af Vietnam med dem.

Det betyder meget for mig, at de ser hvor jeg har boet, og hvad jeg omgives med her ude, så de kan forstå det når jeg kommer hjem og så vi kan dele nogle minder her ude fra. Det er så stor en oplevelse i mit liv, at det virkelig betyder noget for mig, at de har været her og selv besøgt nogle af de steder, som jeg kommer ofte.

Jeg har både haft besøg af familie og veninder – og jeg glæder mig til flere besøg i 2018!

MAURITIUS MED FAMILIEN

Inden vi flyttede til Vietnam var vi på en ren luksus tur til Mauritius. Ferien betyder meget for mig, først og fremmest fordi det var en helt fantastisk tur sammen med mine familie og Andreas, hvor vi virkelig hyggede os, havde nogle fantastiske oplevelser og slappede af i de skønneste omgivelser.

Men den betyder også noget særligt, fordi turen var en gave fra min far som netop havde solgt sin virksomhed. Den er et godt mindre om, hvor godt han har gjort det – og min families succes, gør mig naturligvis rigtig glad og stolt.

JEG BLEV UDDANNET JOURNALIST

Først kæmpede jeg for at komme ind på journalist uddannelsen, så boede jeg to år i Odense for at komme igennem studiet, havde en – på både godt og ondt – lærerig praktiktid på Ekstra Bladet, og så endelig i januar 2017 kunne jeg kalde mig uddannet journalist med et 12 til i den afsluttende opgave.

Det var en lettelse, men også en personlig sejer. Journalistuddannelsen er svær at komme ind på og efter et mislykkede første forsøg, var andre begyndt at prikke til mig, for at jeg skulle finde en anden uddannelse at drømme om. Da jeg så stod der og var færdiguddannet, var det bare en fed følelse, af ikke at have givet op, men i stedet være lykkedes med at kæmpe for det jeg virkelig brændte for.

SOMMERFERIE I DANMARK

Jeg har altid været bevidst om, at Danmark er en lille perle. Jeg elsker Danmark! Men når man først prøver at bo i udlandet, så forstår man for alvor hvor fantastisk et lille samfund Danmark er, og hvor godt vi har det i Danmark. (og hvor sindssygt meget mange danskere mangler noget perspektiv!)

Derfor var det også et virkelig dejligt gensyn med Danmark ,der ventede mig, da jeg var hjemme nogle uger henover sommerferien. Jeg fik både set mine skønne veninder i København, deltaget lidt i en fashionabel modeuge og nydt nogle rolige dage i fantastiske og meget smukke Rørvig, hvor mine forældre har sommerhus.

Det var virkelig en god tid, der også gjorde mig endnu mere bevidst om, hvor fed en tid jeg har i Vietnam. Nogle gange er det godt at komme lidt væk fra hverdagen, så man ser den udefra og lærer at sætte endnu mere pris på den.

STORBY GETAWAYS: KUALA LUMPUR & SINGAPORE

Desværre kan man ikke bare flyve til Vietnam og slå sig ned på ubegrænset tid. Engang imellem skal vi have fornyet vores visum. Det kan gøres på mange måder – en af dem er at udnytte situationen og tage en forlænget weekend til en af de mange eksotiske storbyer i nærområdet.

Første gang tog vi en tur til Kuala Lumpur, hvor vi havde nogle virkelig dejlige dage og anden gang var det Singapore, der stod for tur. De små weekend getaways har virkelig været nogle hyggelige kæreste ture, hvor vi har haft mulighed for at opleve nogle virkelig fede asiatiske storbyer. Det er virkelig fantastisk at kunne flyve til nogle så spændende og eksotiske steder på under to timer og til en pris, der svarer til at flyve fra København til Paris.

Kommentare


bottom of page