top of page

TOP 10 BEDSTE OPLEVELSER I 2016
2016 har været et år fyldt med både nogle af de aller bedste og absolut værste oplevelser i mit liv. På årets sidste dag er det traditionen tro tid til at kigge tilbage på året der er gået.

Jeg håber, at I ser tilbage på 2016 med glæde og at I i aften får en helt fantastisk fest og god rejse ind i det nye år. Her kommer mine 10 bedste oplevelser i 2016. De dårligste oplevelser får I i morgen. GODT NYTÅR 🙂

Læs min top 10 fra 2015 her, 2014 her, og 2013 her.

SRI LANKA – FEBRUAR 2016

I slutningen af januar 2016 rejste Andreas og jeg på 14 dages ferie til Sri Lanka. Vi havde lavet en grundig research hjemmefra, så vi vidste præcis hvad vi gerne ville opleve på turen og kunne derfor lægge et program for ferien, der sikrede, at vi både fik oplevet det fantastisk, eksotiske og dyrerige land, og samtidig havde masser af tid til at lave intet andet end at ligge på stranden og slappe af.

Blandt de helt store oplevelser fra den rejse, står et besøg på en tefabrik højt. Det var et af de smukkeste syn, jeg i mit liv har set. En romantisk middag helt alene på stranden, med levende lys og god mad lægger også højt på listen. Læs mere min Sri Lanka-guide her.


MOR/DATTE FERIE I MARBELLA – MARTS 2016

Hvert år tager min mor og jeg afsted på spatur. 2016 var vores 10 års jubilæum og derfor skulle den have lidt ekstra gas. Vi bookede os ind på et helt fantastisk golf- og spa ressort i Marbella, helt ned til vandet. Selvom det kun var marts måned, så bragede solen igennem og vi kunne ligge ved poolen i bikini og spille golf i shorts.

Jeg elsker den årlige getaway med min mor og uanset om det blot er et par dage henover en weekend eller en hel uge, så hygger vi os altid helt vildt. Jeg er super glad og taknemlig for at have så godt et forhold til min mor, at vi begge har lyst og nyder hinandens selskab, så meget.

Læs mere om vores tur til Marbella her, her og her.


HONG KONG – APRIL 2016

Min rejse til Hong Kong i april var en kæmpe oplevelse! Jeg rejste sammen med min veninde Amanda, og selvom vejret ikke var fantastisk så fik vi gået mere end 10 timer udendørs hver dag. Vi vandrede byen rundt og fik oplevet mere end vi overhovedet havde kunne forestille os, at vi ville nå at opleve da vi tog hjemmefra.

Hong Kong er en fantastisk og hektisk storby, som jeg helt sikkert skal tilbage til en dag. Læs mere om min tur til Hong Kong her.


SØLLERØD KRO – MAJ 2016

I maj 2016 solgte min far sin IT sikkerhedsvirksomhed til Deloitte. Det skulle naturligvis fejres, og derfor blev vi inviteret til en fantastisk frokost på Søllerød Kro. Udover at maden naturligvis var fuldstændig fantastisk, så blev frokosten også et symbol på en masse glæde og gode ting. Jeg er dybt imponeret over min far, der har startet sin egen virksomhed, drevet den til succes og med bud fra flere store anerkendte virksomheder nu solgt den.

Samtidig blev den søndag, den sidste gang jeg så min morfar. Det i sig selv er sindssygt trist, men jeg husker heldigvis dagen som noget godt. En dag hvor min morfar havde det godt og hvor han trods en begrænset appetit spiste mere end jeg havde set ham spise l ænge – og med stort velbehag.

Læs mere om vores søndagsfrokost på Søllerød kro her.

VINTUR TIL ITALIEN – MAJ 2016

Den her tur var uden tvivl en af de bedste ferie jeg har haft. Italien er måske ikke lige så eksotisk som Sri Lanka, Vietnam eller Indien, men ikke desto mindre havde vi en fuldstændig fantastisk tur. Andreas og jeg tjekkede ind på den skønneste vingård, hvor fra vi nød vejret, cyklede rundt i vinmarkerne, var til vinsmagning og spiste fuldstændig fantastisk mad. Det var ren afslapning og idyl!

Vi var sindssygt heldige med vejret og fik en lille bid af den absolut bedste af Italien i solskin. Du kan læse mere om vores tur her og her.

MARBELLA MED TØSERNE – JULI 2016

I sommerferien var jeg en uge i Marbella med mine to skønne veninder Carla og Caroline. Det blev til en uge med drinks i solen, lækre beach clubs, god mad, fest og afslapning. Jeg elsker sjove oplevelser, der bliver til gode minder med nogle af mine bedste veninder. Det er sådan noget, man husker og værdsætter resten af livet.

Jeg lavede en ferievideo fra vores tur til Marbella og den kan du se her nedenfor. Du kan også læse mere om turen her.

DEN SIDSTE MISS MIDDAG – AUGUST 2016

Efter otte år med ansvaret for Queen Of Scandinavia i Danmark, valgte jeg at stoppe. Derfor arrangerede jeg en sidste ‘officiel’ Miss Middag for de skønne piger, som har været mine vindere gennem tiden og Michelle, som er den, jeg har haft ansat længst på projektet.

Det blev en sindssygt hyggelig aften fyldt med minder, grin, dans og masser af vin. Jeg er meget stolt over de piger, der er blevet en del af QOS under min tid. Jeg synes, de alle sammen er nogle mega seje kvinder, som er helt nede på jorden. Middagen blev et af årets bedste øjeblikke fordi det for mig symbolisere en sjov og lærerig periode i mit liv. Læs mere om vores aften her og se videoen nedenfor 🙂
CANNES & ITALIEN – AUGUST 2016

Min sommerferie i år var helt fantastisk. Først var jeg med min familie en uge i vores ferielejlighed i Cannes i juni og efter et par uger tilbage på job, rejste jeg derned igen sammen med Andreas. Efter en uge i det franske fortsatte vi ferien med en uges roadtrip i Italien. Det var en helt fantastisk ferie, hvor vi fik en perfekt kombination af oplevelser og afslapning. Der er altså virkelig nogle skjulte perler langs den italienske østkyst!

Den ferie video vi lavede, beskriver vidst også meget godt hvor vildt vi hyggede os. Se den nedenfor.


PARIS – OKTOBER 2016

I fødselsdagsgave forærede Andreas mig en forlænget weekend i Paris. Trods lidt sygdom lige før afrejse, blev det en helt fantastisk tur, hvor vi fik gået, oplevet og set en masse. Ren kærlighed i ‘the city of love.’ Jeg elsker at rejse med Andreas, vi har altid de samme ønsker til hvad vi gerne vil og hvordan vi gerne vil det.

Vi fik set alle turistattraktionerne, men også oplevet nogle af de mere skjulte spots i byen. Min veninde Mille har boet der i et år, og hun lavede en fin guide til, hvordan vi oplevede det uopdagede Paris.

Læs mere om vores tur til Paris her, her og her.

YSTAD SALTSJØBAD – NOVEMBER & DECEMBER 2016

Ystad Saltsjöbad er uden tvivl det mest fantastiske spahotel på den her jord! Jeg var så heldig at nyde en weekend med min mor der oppe i November og igen en weekend med Andreas i December. Man finder virkelig ro i sjælen og kommer helt ned i gear efter at par dage i de skønne omgivelser.

Har du endnu ikke besøg Ystad Saltsjöbad, så anbefaler jeg dig virkelig at prøve det! Sådan et ophold fortjener alle! Læs mere om mine ture til Ystad her og her.

Jeg håber, at I får en helt fantastisk aften i aften. Pas på jer selv og hinanden! Vi ses på den anden side 😉 Godt nytår!

// Josephin e

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page