top of page

TRE BEAUTY TIPS MED HONNING
Honning smager fantastisk, men det kan faktisk også få dig til at SE fantastisk ud – og ovenpå en vild fødselsdagsweekend, trænger jeg vidst til lidt touch up 😉 Igennem flere århundrede har honning været brugt til at forskønne og passe på både hud og hår. I dag får du tre tips til, hvordan du kan bruge honning i din daglige beauty rutine.

Honning i ansigtet. Honning er mild, men renser effekt huden. Smør honning i ansigtet som en maske eller bland den med citonsaft, hvis den skal fjerne døde hudceller.

Honning i håret: Honning fungere rigtig godt som hårkur. Den gyldne masse bringer effektivt meget fugt til dit hår. Fordel det i længderne og lad det side ca. 20 minutter inden du vasker håret.

Honning på kroppen: Bland honning med rørsukker for at få en lækker, hjemmelavet bodyscrub. Honningen virker fugtgivende og rensende på kroppen, mens de små sukkerkorn sørger for en god peeling. Du kan også bruge honning på sår eller rifter, honningen er nemlig bakteriedræbende og kendt for at virke helende.

Altså er honning et super godt, naturligt og budgetvenligt beauty produkt, som virker all-round. Jeg er selv ret glad for at bruge det som bodyscrub. 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page