top of page

TRE UGER UDEN MAKEUP!


Forestil dig at vågne op hver morgen med smukke, lange og fylde vipper – helt uden brug af mascara. At slå øjnene op og kunne gå ud i verden uden først at svinge forbi makeuptasken, og komme hjem efter en lang dag og hoppe direkte på hovedet i seng uden at skulle tænke på at fjerne krigsmalingen igen. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke destomindre er det hvad jeg oplever lige for tiden. Min hverdag med et par single eyelash extensions er simpelthen blevet så meget nemmere efter at Sofie fra skønhedsklinikken Shje har tryllet med mine vipper. Jeg har fået sat eyelash extensions på og jeg er blevet rigtig glad for resultatet, som ser rigtig naturligt ud. Vipperne giver mig en masse overskud i hverdagen fordi jeg ikke længere behøver at tænke på mascara. Et sæt holder ca. tre uger inden det er tid til en opfyldning. Jeg kommer aldrig til at leve uden eyelash extensions igen 😉

Her er et par billeder fra kliniken, som jeg bestemt mener at I bør besøge. Kvaliteten af vipperne kan ikke være bedre, de skader ikke dine egne vipper og så er priserne lige en anelse lavere end andre klinikker jeg har besøgt i København. Besøg Shje’s hjemmeside her.


_DSC5984

// Josephine

Comments


bottom of page