top of page

UGENS ØNSKELISTE // TOPPE TIL FEST
Det lyder måske lidt mærkeligt, men noget af det som jeg glæder mig aller mest til at have på, når jeg kommer hjem til Danmark på ferie, er jeans. Det er i hvert fald mærkeligt for mig, fordi at jeans ikke er noget, som jeg normalt nyder særligt meget at have på. Den pludselige trang til et par tætsiddende cowboybukser skyldes formegentlig, at det ikke er den type tøj, som man har set mig mest i her ude.

Varmen gør, at man hele tiden er lidt fugtig, foretrækker løstsiddende tøj og helst ikke bevæger sig mere end højst nødvendigt udendørs. Derfor glæder jeg mig til at komme hjem og danse hele natten, uden at dø af hede, og nyde en god fest i et lidt mere stramt outfit.

Ovenfor har jeg samlet otte toppe, som jeg drømmer om at kombinere med et par stramme bukser til en af sommerens fester. Jeg kan forstå, at sommervejret endnu ikke har vist sig der hjemme, og derfor er det vel meget praktisk, at det ikke er lårkorte nederdele og løse kjoler, som jeg trænger til at hoppe i? 😉

Når det så er sagt, håber jeg snart at vejret bliver bedre der hjemme. Jeg glæder mig til at se både veninder og familie, men det vil være lidt op af bakke at re jse fra 34 grader, sol og palmer til en dansk sommer fyldt med gråvejr og regn. Jeg krydser fingre, og gør hvad jeg kan for at tage lidt sol og varme med ombord på flyet.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Комментарии


bottom of page