top of page

VÅGN OP MED LANGE FYLDIGE VIPPER HVER DAG!


20140310-202726.jpg

I september flyttede jeg til Odense, og lige siden har jeg været på jagt efter et nyt sted, hvor jeg kunne få fixet mine vipper. I København vidste jeg lige, hvor jeg skulle gå hen for at få lavet de flotteste eyelash extensions, men her på Fyn har jeg været på bar bund.

Det kan være svært at gennemskue, hvem man skal gå til, når man vil have lavet længere og flottere vipper. Der findes rigtig mange steder, hvor de slet ikke kan finde ud af at lave det ordenligt, og hvor dine egne vipper bliver helt ødelagt af at have extensions på.

Efter i længere tid at have forhørt mig, undersøgt og googlet mig rundt i junglen af folk der tilbyder eyelash extensions fandt jeg et sted som jeg nu varm vil anbefale. Camillas Wellness på Nyborgvej 31 i Odense er en hyggelig lille klinik, hvor jeg trygt kan lukke øjnene mens Camilla tryller med mine vipper. I sidste uge besøgte jeg hende for første gang, og jeg er simpelthen blevet så glad for resultatet!

Eyelash extensions gør livet så meget nemmere! Jeg vågner op med de flotteste, lange og fyldige vipper og kan gå ud af døren og se frisk ud, selvom jeg ikke har makeup på. Det er helt fantastisk! Og det aller bedste er at jeg heller ikke skal bruge tid på at fjerne mascara om aftenen – og det er virkelig min hade ting nr. 1 i verden! Alle piger burde får lave eyelash extensions 😉

Du kan læse meget mere og booke en tid hos Camillas Wellness her

// Josephine

Comments


bottom of page