top of page

Valentinsdag er noget pjat !!


20130214-132557.jpg

En dag fyldt med røde roser, lange kys og masser af kærlighed – eller hvad? .. Jeg synes det er noget pjat .. Jeg vil da meget hellere overraskes på en ganske almindelig hverdag, end en dag hvor fyrene gør det udelukkende fordi, at det forventes af dem.

Jeg diskuterede det med min veninde i går .. Hun mener, at det er ok fyrerne får udpeget en dag til at hjælpe dem lidt på vej. Jeg mener, at hvis de ikke selv kan finde ud af små overraskelser og glæder i hverdagen, og de virkelig behøver en dum amerikans tradition til hjælp.. Så er de ikke gode nok!

I aften er der ingen røde roser på mit bord .. Til gengæld er der masser af sushi og hygge, når jeg skal ind og se min venindes nye lejlighed

:-)

20130214-132613.jpg

// Josephine

Kommentare


bottom of page