top of page

VEJEN TIL FEJLFRI HUD


I mandags besøgte jeg for tredje gang, under mit kurforløb, Anne Q Skincare. Jeg er i gang med et forløb, der ved hjælp af Dermolissage Silkpeel diamantslibning skal få min hud til at stå fejlfri og nyfødt!

Efter første behandling var jeg i himlen. Alle de små knopper jeg gik ind med blev fjernet på bare de 30 minutter som behandlingen varer. Efter anden behandling reagerede min hud modsat og gik i et mindre udbrud, der dog lagde sig igen efter et par dage. Og det er helt normalt forsikrede Anne mig. Huden er ved at tømme de sidste og dybtliggende årsager til mine knopper og urenheder ud, og det kan godt give lidt ubalance. De knopper der kom frem var heller ikke som alm urenheder, men nærmere som små tørre prikker.

Det fantastiske er, at når Anne fjerne en af mine knopper så kommer den ikke tilbage. Efter kurforløbet skulle det gerne være sådan, at der ikke er flere knopper, og at de heller ikke kommer frem igen. I mandags var jeg til tredje behandling og igen med et resultat, der med det samme fik mine arme i vejret og et stort smil frem på mine læber. Igen er knopperne blevet fjernet, og jeg kan se kæmpe forskel på min hud fra før jeg begyndte forløbet og til nu. Min hud er meget mere glat, blød, jævn og smidig. Det er et fantastisk resultat efter blot tre behandlinger!

Jeg vil varmt anbefale alle, der drømmer om en smuk og uproblematisk hud at besøge Anne Q Skincare. Klinikken ligger på Prinsessegade på Christianshavn i København og er rigtig lys hyggeligt indrettet. Anne der laver behandlingen er super sød, meget professionel og har en enorm viden om hud, skønhed og sundhed, som hun glædeligt deler ud af, mens du bliver behandlet. Du kan se mere om behandlingen og booke en tid – her.


007

// Josephine

Comments


bottom of page