top of page

Vejen til ren, frisk og smuk hud!


Igennem de sidste par uger har jeg testet Ling Skin Care Purifying Facial Cleanser, som er en rensecream der renser og lindre huden. Det er en lækker blid cream der er fri for alle de dårlige ting, der kan findes i vores hudpleje.

Jeg er blevet rigtig glad for den. Efter jeg har brugt den efterlades jeg med en fornemmelse af at være renset helt af og fri for alle de ting som sætter sig i huden og makeuppen i løbet af dagen. Jeg synes også at jeg har fået en meget flottere og mere ensartet hud efter at have brugt den her cream i et par uger.

Den renser huden grundigt, uden at tørre den ud, og det er en af de vigtigste ting for mig. Jeg hader de produkter der efterlader min hud helt tør, og derfor efterfølgende trænger til at blive fedtet helt ind i en tyk cream igen.


purifying_facial_cleanser

Du kan læse mere om produktet, og selv klikke det hjem til en test via Spashop.dk her

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page