top of page

VIDEO // BAD NEWS

Da jeg først startede min nye vlog serie lovede jeg, at I skulle få lov til at følge med i både op- og nedture. Sidenhen har jeg fundet ud af, at det er meget sjovere at dele opturerne, men det betyder ikke, at jeg løber fra mit løfte. I dag får I en kort lille video, der er optaget mens jeg var sindssygt sur og virkelig skulle tage mig sammen for ikke at kaste bandeord i alle retninger. Det her er den første dårlige nyhed på vejen – og desværre nok ikke den sidste. Sådan er livet jo.

English: When I first started my new vlog series, I promised that I would share all the good and all the bad things that would happen doing a project like this. Today it’s time to share the first round of bad news. The guy who is designing and building our blogger platform just postpone the deadline, and as we are ready with everything ells and just waiting for the platform to be ready, this is really undesirable. I hate to depend on others, but when there is something you can’t do your self, it will always be hard to avoid situations like this.

WATCH THE PREVIOUS VIDEOS HERE

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page