top of page

VIDEO // FOLLOW ME AROUND – EN DAG I MIT VIETNAMESISKE LIV
Er du nysgerrig på, hvordan mit liv og min hverdag i Vietnam ser ud? I dag har jeg uploaded en ny video til min YouTube kanal, hvor du får mulighed for at følge mig igennem en helt almindelig dag.

KLIK HER <– FOR AT SE VIDEOEN PÅ YOUTUBE

Alle mine dage er kombineret af både business og pleasure, til gengæld er der ikke ret stor forskel på mandag og lørdag. Udover at jeg undgår at ligge ved poolen lørdag og søndag, fordi der er mange mennesker, mens jeg har den for mig selv i hverdagene 😉

Jeg håber, at I synes det er sjovt, at få et indblik i mit vietnamesiske liv, og at du har lyst til at Subscribe til min YouTube kanal – her. Jeg er stadig meget ny på YouTube, så det vil gøre mig herre glad 😉

Normalt bruger jeg mine videoer til at opdatere på Preferred Bloggers, men denne gang kan du læse om udviklingen efter at jeg er gået online og hvordan det er at være alene med projektet nu – lige her.

Ønsker til videoer modtages gerne i en kommentar eller Instagram-direct!

Rigtig god weekend <3

Comments


bottom of page