top of page

VIDEO // LANCERINGEN AF PREFERRED BLOGGRES – INTET GIK SOM DET SKULLE

Intet går som det skal i Preferred Bloggers, og jeg ved næsten ikke længere om jeg skal grine eller græde. Det er jo helt utroligt, så mange udfordringer vi møder på vejen.

Heldigvis er vores blogger univers nu endelig online – men det skete ikke på den måde, som jeg havde håbet på. Det er så hamrende irriterende, at være nødsaget til at overlade ansvar for ret vigtige og store ting i virksomhed til andre, men desværre er det nødvendigt for mig, når jeg ikke selv har kompetencerne til at bygge et så stort og kompliceret website.

Hvordan vores lanceringsdag gik – eller faktisk slet ikke gik, kan I se i min nye video. Jeg håber meget, at I samtidig har lyst til at abonnere på min YouTube Kanal. Det kan du gøre på siden her.

Comments


bottom of page