top of page

VIDEO // OFFICE & APARTMENT HUNTING IN HO CHI MINH CITY
I dag er jeg klar med min næste vlog, og i den nye video er jeg på jagt efter den helt perfekte kombination mellem et kontor og et dejligt sted at bo. Lejligheden som jeg er på jagt efter skal nemlig ikke bare fungere som mit hjem det næste lange stykke tid, det skal også kunne fungere som en god arbejdsplads.

I videoen får I et indblik i, hvordan lejligheder i Ho Chi Minh City kan se ud, hvordan Vietnameserne indretter når det virkelig skal være fint, hvor svært det er at finde et dejligt sted at bo – og så afslører jeg også den lejlighed, som vi ender med at takke ja til og nu er flyttet ind i.

Lyden er ikke hel optimal, men jeg arbejder på at finde en løsning.
English: Today i’m ready with my next vlog. In this video I’m hunting for a perfect place to live in Ho Chi Minh City. It has to be a nice place, with access to swimming pool, simple and stylish interior and then I should be a nice place to spend a hell of a lot of time, since it will also be my office, and from where i’m gonna kick off my new project with Preferred Bloggers. I know the video is in danish, but I think you will get the point anyway – it’s crazy hard to find a nice place to live in Ho Chi Minh City! 🙂
// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page