top of page

VIDEO // WHEN YOU NEED A HELPING HAND + MY NEW COMPANY NAME

Når man starter sin egen virksomhed, vil der være udfordringer undervejs som man ikke selv kan løse, og du vil være nødsaget til at finde andre til at hjælpe dig. Noget af det, som har været en udfordring for mig i forbindelse med min ambition om at starte et nyt blogger netværk i Vietnam og resten af Sydøst Asien er, at jeg ikke kan finde ud af at programmere – og det er nødvendigt, når man skal bygge sådan et website, som jeg har brug for til mit nye blogger netværk. Udfordringen der opstår, når man ikke selv kan løse en opgave, er netop det, som jeg fortæller om i det nye afsnit af min video-serie, som er online nu.

Her fortæller jeg bl.a. om de ret sjove oplevelser vi havde, da jagten gik ind på at finde den helt rette virksomhed eller person til at skabe vores platform. I samme omgang afslører jeg også navnet på mit nye blogger netværk. Se endelig videoen og lad mig høre hvad du synes om navnet 🙂

Jeg vil også blive super glad, hvis du vil subscribe til min youtube-kanal HER og følge mit nye blogger netværk på Instagram HER.

English: When youtry start you own business, there will be a lot of things that you don’t knowhow to do, and you will have to ask for someone else to help you. In this case- where I’m about to open a new blogger network in Vietnam and the rest SoutheastAsia, my challenge is that I don’t know how to build the website that I needfor the business. In this new episode of my video series about my businessadventure, I talk about how we found the right person to build our website. Ialso reveal the name of my business.

As many ofyou who read my blog post in English might not understand my Danish video, Iwill reveal the name here in text also. The name of my new blogger network is Preferred Bloggers. At first I was afraid that the word “blogger”would have a negative tone in Asia, as many political bloggers are put intoprison. But after talking to some PR-girls from Vietnam, I understood thatpeople are well aware of the difference between society critics and bloggerswho write about fashion, beauty, travel and so on. Therefore we decided to gowith the name Preferred Bloggers. What do you think? 🙂 Please follow my Youtube channel here and Preferred Bloggers on Instagram here.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page