top of page

VIETNAM HERE I COME!


Midt i regn og storm, har jeg netop trykket “book” til en flybillet til Vietnam. Tre uger, væk fra det her kolde, grå land som Danmark er om vinteren. Jeg glæder mig helt vildt!

Jeg glæder mig så meget, at jeg allerede er begyndt at overveje hvad der skal med i kufferten, når den om 10 dage bliver kørt ombord på flyet.. Noget af det mest afslappede ferie tøj er lange kjoler. Jeg har lige ledt rundt på nettet, da den nuværende årstid jo betyder at de fysiske butikker ikke er fyldt med sommertøj og jeg fandt den her helt vildt søde gule kjole, som jeg sagtens kan forestille mig at hive over hovedet, inden jeg skal ned og spise frisk frugt til morgenmad 😉


Skærmbillede 2015-01-10 kl. 16.49.34.png

Jeg fandt kjolen på en side der hedder Dressme.dk, og du kan se den plus mange flere lange kjoler her.

Comments


bottom of page