top of page

VIETNAM INTERNATIONAL FASHION WEEK // STREETSTYLE FASHION


Lige inden jeg rejste tilbage til Danmark deltog jeg i Vietnam International Fashion Week. Det var en super sjov oplevelse og selvom jeg var mere end almindeligt træt efter de hektiske dage med både modeshows og streetstyle arrangementer, så havde jeg nogle virkelig fede og meget brugbare dage.

Min deltagelse i modeugen var udelukkende i forbindelse med Preferred Bloggers. Min tanke var, at jeg til modeugen helt sikkert ville kunne spotte og rekruttere nogle blogger-typer ligesom jeg ville bruge arrangementet til at gøre vores nuværende bloggere opmærksomme på, at vi er et ret fedt ‘medie’ som bl.a. deltager i et sejt arrangement som modeugen. 😉 De fleste ved jo godt, at det ikke er vietnamesere, der står bag Preferred Bloggers, så jeg tænkte, at det var meget godt at vise, at vi rent faktisk er tilstede til de store vietnamesiske arrangementer alligevel. Da jeg jo er uddannet journalist, kunne jeg bruge mit pressekort til at skaffe mig adgang til arrangementerne.

Jeg havde regnet med, at var til de store modeshows, at jeg ville møde flest potentielle bloggere, men blev ret overrasket over hvor geniale deres arrangerede streetstyle arrangement fungere. Der var fundet en specifik location i byen, og her havde de hver dag under modeugen opsat en pressevæg, hvor alle byens fashionistas kunne komme og få taget billeder og flashe deres outfit i et bestemt tidsrum. Her mødte jeg nogle super seje Vietnamesiske unge mennesker, som jeg faldt i snak med og som jeg nu er i dialog med, omkring opstart af blogs.

Jeg blev lidt overrasket over, at de ikke vidste mere om hele blogger-universet. Jeg troede faktisk, at de var med på hvad en blog er og at alle kan blive bloggere, men det var ikke tilfældet, så jeg har måtte starte noget mere fra scratch end forventet. Heldigvis virker de positive over for det her for dem helt nye blogger koncept, og jeg håber, at flere af dem snart kommer i gang med at blogge. De har i hvert fald en super funky og sjov stil, som jeg er helt sikker på, at der er mange andre Vietnamesere, der vil finde inspirerende.

bottom of page