top of page

VIND FLYBILLET TIL LISSABON MED TAP AIR PORTUGAL
Den her pakkekalender-konkurrence har jeg virkelig glædet mig meget til at afsløre! De sidste par år har jeg lavet pakkekalender, hvor I hver dag fra den 1. december og frem til juleaften har kunne vinde præmier. Det har været – og er fedt, at kunne gøre jer glade, og jeg nyder at sprede virtuel julestemning på mine sociale medier – men i år, har jeg lyst til at gøre noget mere.

Jeg har lyst til at se, om min julekalender ikke kun kan være hyggelig – og ekstra sjov for dem der vinder, men om den måske også kan være med til at gøre noget godt for andre? Aller helst for dem, som har mest brugt for det her i juletiden.

Derfor har jeg lavet et samarbejde med TAP Air Portugal i kampen for at samle penge ind til Mødrehjælpen. Mødrehjælpen hjælper familier og gravide i Danmark via socialfaglig, juridisk og økonomisk rådgivning – og så hjælper de også danske børnefamilier, der ikke selv har råd og mulighed for at holde jul.

Dagens konkurrence er derfor dedikeret til Mødrehjælpen, og jeg håber inderligt, at I vil være med til samle en penge ind til dem der trænger. – og så samtidig selv have mulighed for at vinde en flybillet til Lissabon med TAP Air Portugal! Win-win!

TAP Air Portugal er det nationale portugiske flyselskab. Af deres passagere roses de meget for god service, nye moderne fly, god plads, lækker mad, afgang til tiden og så det forholdvis lave støjniveau i kabinen sammenlignet med andre flyselskaber! De startede allerede med at flyve i 1945, og flyver i dag til mere end 90 destinationer verden over. De har hovedsæde i Lissabon, og det er lige præcis i dén by, den heldige vinder af dagens konkurrence, kan se frem til at nyde en et ophold!

Jeg oplevede selv Lissabon for et par år siden, og det er virkelig en fantastisk og enormt smuk by, som har det hele. Du er tæt på strande, vejret er (altid) meget bedre end her hjemme, og så har Lissabon bare noget for en hver smag!

Lissabon er en raffineret storby, med elegante boulevarder, smalle brostensbelagte grader, farverige huse, god shopping og skønne strande indenfor rækkevide. Det er svært ikke at forelske sig i Lissabon, når man slente rundt i byens stejle og smalle gader eller kører med den ikoniske sporvogn. Den heldige vinder, kan altså godt glæde sig til at komme afsted!
Lad os starte med at få helt styr på præmien. Den heldige vinder af en flybillet til Lissabon med TAP Air Portugal skal booke sin billet senest 14 dage efter, at vinderen offentliggøres. Billetten kan bruges i en valgfri periode mellem den 1. januar – 1 november 2020, med undtagelse af påske og perioder med skoleferier. (Se øvrige betingelser længere nede.)

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Støt Mødrehjælpen. For hver gang du donere 50 kr får du et lod i puljen. (Kan eksempelvis gøres via MobilePay til 30402)

2. Send en kvittering på din overførelse til min mail tapjulekonkurrence@gmail.com – i mailen skal du også svare på følgende spørgsmål: Hvor mange siddepladser er der ombord på en Airbus A330-900neo, hvis man flyver med TAP? (Svaret kan findes på flytap.com)

3. Følg @josephinehelbrandt og @tapairportugal på Instagram.

4. Skriv en kommentar til billedet på min Instagram og tag tre venner, som du mener også bør deltage i konkurrencen.

Der et lidt flere krav til den her konkurrence end de øvrige i min pakkekalender – men præmien er også ekstra fed, og så er du samtidig med til at støtte et virkelig vigtigt formål. Tænk på hvor god en fornemmelse, du vil sidde med i maven juleaften, når du ved, at du har bidraget til at mindre bemidlede familier også får en dejlig jul!

Så husk at deltag i konkurrencen! Uanset om det er fordi du går efter en tur til Lissabon med TAP, eller om du bare gerne vil være med til at støtte en god sag.

Vinderen trækkes den 30/12 og får både direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

Vilkårene for præmien er følgende:

· Booking request must be made within 14 days of winning voucher. If not, it can be considered as voided.

· The tickets are valid for travel from 01JAN2020 until 01NOV2020

· Subject to availability.

· Blackout periods: school holidays & Easter.

· Passengers are responsible for airport taxes & fuel surcharges.

· Passengers are not eligible for compensations due to cancellations, delays or any other irregularity that might arise, only care.

· Tickets are not redeemable for cash or credit.

· Tickets are not transferable.

· Tickets are only valid on TAP operated flights

Comments


bottom of page