top of page

WALK THE STAIRS


Pga. modeugen fik jeg slet ikke trænet i sidste uge, og det kan godt mærkes på motivationen nu. Det er som om at det når det er langtid siden jeg har været nede i fitnesscenteret, så er det sværere at tage sig sammen og komme af sted igen.

I morges fik jeg dårlig samvittighed fordi, jeg så heller ikke har fået trænet i den her uge.  Det har simpelthen været umuligt for mig at nå der ned i dag, og derfor er jeg glad for at jeg bor i en bygning med 9 etager. Trapperne i højt tempo, med musik i ørene fra buden til toppen og retur et par gange, og så kunne jeg næsten ikke få vejret. 

Det kan godt være det ikke er lige så effektivt som en tur i fitness, men det er helt sikkert bedre end ingen ting.

Faktisk så bare ved at gå på ad trappen forbrænder man næsten lige så mange kalorier i timen som ved jogging. Gang eller løb på trapper er både godt for konditionen og for musklerne i benene. 

 Så en turbo-tempo-løbetur på trapperne engang imellem, når jeg ikke når den store omgang i træningscenteret tror jeg altså at jeg vil gøre til en god vane. 

 // Josephine

Comments


bottom of page