top of page

WEEKLY WISH LIST // SWEATSHIRTS FOR FALL

NA-KD

Sisters Point

ONLY


77th FLEA

Samsoe Samsoe

NLY Trend


Designers Remix

NLY Trend

Samsoe Samsoe
If there is one thing that I will be missing this fall it’s a cosy and warm sweater. When living in Asia it’s not really necessary – or possible to wear warm clothes like that. But I really like the feeling of a nice sweater and I think it looks amazing with a cool pair of je ans or leather pants.

What do you think of the nine sweatshirts above? You can click on the image to go directly to the online store. If I were living in Denmark still they would definitely be on my wish list.

Dansk: Hvis der er en ting ved det danske efterår, som jeg kommer til at savne, så er det en varm og lækker sweater. Når man bor i Asien, er det ikke rigtig nødvendigt eller muligt på grund af det varme vejr, at have så varmt tøj på. Jeg elsker ellers følelsen af at pakke mig ind i en blød sweater, og jeg synes, at det ser super godt ud med et par cool jeans eller læder leggings.

Hvad synes du om de ni trøjer, som jeg har samlet ovenfor? Du kan klikke på billederne for at komme direkte til deres online shop. Hvis jeg stadig boede i Danmark, ville de helt sikkert have været på min ønskeliste! 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page