top of page

What to wear for Christmas and New Year


Nr. 1 –

Nelly // Nr.2 – Nelly // Nr. 3 – Twist & Tango // Nr. 4 – Soaked In Luxury // Nr. 5 – French Connection// Nr. 6 – Dry Lake // Nr. 7 – Quontum // Nr. 8 – Nelly // Nr. 9 – Motel

Måske tænker du, at jeg er lidt hurtigt ude.. Men jeg indrømmer det gerne. Jeg er allerede i totalt jule – og nytårshumør. Jeg glæder mig helt vildt til julemusik, pakkekalender, æbleskriver og julefrokoster. – og næsten lige så meget glæder jeg mig til fyrværkeri, kransekage og smukke kjoler..

Og netop det med kjolen, både til julefrokost og nytår, er ofte et problem for os tøser. Vi vil gerne have en ny og smuk kjole på, men det kan være rigtig svært at finde den rigtige til den rette pris. Derfor er det ikke nogen dårlig ide, at begynde at overveje det i god tid. Jeg har her fundet ni kjoler, som jeg synes er super flotte, og som alle vil passe både til julefrokoster og nytårsaften

:-)

// Josephine

In english: Maybe you think I’m way ahead of time, but I admit it. Im already totally in Christmas – and New Years mood. I’m really looking forward to Christmas music, advent calendar, cookies and Christmas parties. – And I’m also looking forward to fireworks, champagne and beautiful dresses at new years eve. And about the dresses.. Christmas  and New Year it is often a problem for us girls, to find the right dress. We want a new and beautiful dress, but it can be really hard to find the right one at the right price. Therefore, it is not a bad idea to start looking for that special dress already. In the photo above I have found nine dresses, which I think is super nice, and all of which will suit both Christmas parties and New Year’s Eve

Hope you like them.

Comentarios


bottom of page