top of page

WHITE PLAYSUIT AND PALMTREES Hey piger! Det er ret vildt så meget positiv feedback, jeg har fået de sidste par dage, efter at jeg i mandags offentliggjorde, at jeg stopper mit arbejde med Queen Of Scandinavia og efterfølgende lancerede JUST FINE. Det er jeg virkelig glad for! Tak

:-)

Som I måske har set på snapchat, (jhelbrandt) holder jeg lige nu ferie i sydfrankrig. Mine forældre har en lækker ferielejlighed her nede, så jeg er kommet i Cannes hele mit liv, og derfor er et det et fantastisk afslappende sted for mig at holde ferie. I går fik jeg taget lidt billeder med en af mine favorit styles fra JUST FINE nemlig den her virkelig fine jumpsuit. Du kan finde den her.

:-)

Nu vil jeg hoppe i bikinien og tage på stranden! Turen går allerede tilbage til Danmark på mandag, så det handler om at få det bedste ud af strand og sol mens jeg er her

:-)

God lørdag! :-*

// Josephine

コメント


bottom of page