top of page

WINTER OUTFIT INSPIRATION


Det kan være sindssygt svært at få varmt vintertøj til også at se tjekket ud. Det bliver hurtigt mere behageligt og end trendy. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg boede i Danmark. Mit tøjskab er fyldt med lækre forår- og sommer styles, men vintertøj har aldrig været et hit, og så snart temperaturen viste under 15 grader, så var det en kamp at finde noget pænt at tage på.

Nu hvor jeg bor i Vietnam, savner jeg sjovt nok at hoppe i et par lange bukser eller en stor strikbluse engang i mellem – man vil altid have det, man ikke har 😉 – og det fik mig til at tænke over, hvad jeg egentlig ville hoppe i hvis jeg boede under køligere himmelstrøg lige nu. Sjovt nok er de fleste ting, jeg tænker på nok mere hyggelige end flotte, og derfor gik jeg på jagt efter lidt vinter outfit inspiration. Jeg fandt frem til billederne her, som jeg synes viser nogle super fede outfits. Jeg håber, at du også kan få lidt inspiration fra dem 🙂

English: Getting a worm winter outfit to look nice are not always easy. Often it’s more comfortable than trendy, and it can be hard to combine the two. After I moved to Vietnam I often miss to wear long pants or a cosy sweater, but the things i dream about are often more cosy and than good looking. Therefore I sat down to find some inspiration for winter outfits, and on the photos below I share the outfits that I like the most. Hope that you can use them for some inspiration as well.

Comentários


bottom of page