top of page

Working from the sky

Har mig en lille fest over Norwegians internetforbindelse i flyet. Hvor er det fantastisk, at en flyvetur på 1 time og 45 minutter pludselig kan bruges fornuftigt til at arbejde! Jeg er så småt begyndt den første sortering af pigerne, der har været til casting på Queen Of Scandinavia i år, og i morgen skal jeg mødes med den faggruppe, som jeg har nedsat der skal være med til at finde de 20 piger, der skal videre til finalen på Queen Of Scandinavia 2014.

20140407-140944.jpg

Det er altid rigtig spændende, at skulle i gang med den her process, og jeg glæder mig til at se alle pigernes billeder, og læse hvad de har skrevet på det skema de har udfyldt til castingen..


20140329-191647.jpg

Ekstra bladets afstemning afsluttes også i den kommende uge og det bliver spændende at se hvilken pige der bliver vinder af årets EB Wild Card

// Josephine

コメント


bottom of page