top of page

Île Sainte-Marguerite


Mere end 20 år skulle det tage, fra jeg første gang fæstnede mit blik på den smukke sydfranske ø Ile Sainte-Marguerite til jeg satte mine fodsåler i sandet. Hver sommer har jeg siddet på altanen og kigget der ud, men aldrig er jeg kommet afsted.

Øen ligger udfra den sydfranske badeby Cannes, og er ikke bare hamrende smuk, men også historisk, fordi borgen på øen i en årrække husede ‘Manden med jernmasken,’ der sad fængslet i tårnet.

I mandags var solen gemt lidt bag de første skyer, vi har set på ferien, og det blev anledning til, at jeg endelig skulle der ud!

Man sejler med en lille færge fra enten Cannes eller Golf Juan og turen tager kun 15-20 minutter. Der er masser af smuk natur, mulighed for en badetur, den smukke gamle borg, og den fedeste (og rimelig pricy) beachclub.

Bestemt et besøg værd, hvis du holder ferie i Sydfrankrig og gerne vil opleve noget anderledes 🙂

Comments


bottom of page