top of page

10 cozy things to do this fall and winter


.. Regn, gråvejr og dalende temperature kan hurtigt blive lig med træthed, sløvhed og manglende lyst til at lave andet end at gemme sig under dynen. Jeg har det altid selv svært når sommeren går på held og det pludselig bliver mørkt kl. 20 om aftenen.. Men (igen) i år har jeg besluttet mig for, at forsøge at få det bedste ud af den periode der utaknemlig erstatter sol og sommer.

Her er mine 10 ideer, til hyggelige ting der kan skabe lidt lys i mørket.

1. Hyggelig efterårsmad: Mørket og kolde temerature giver automatisk lyst til varm og hyggelig mad. Nyd at det ny er passende at hygge med lidt varm og god mad, der har simret længe. Personligt står lasagne og mørbrad i fad højt på min yndlings efterårsmenu.

2. Spa: En spatur er absolut det hyggeligste man kan foretager sig på denne årstid. Året rundt sparer jeg hver måned op til den årlige spatur, som jeg har med min mor, men spaophold findes i alle prisklasser, og der findes også rigtig mange “sweetdeals.” Det er bare, at gå på tilbudsjagt.

3. Ryd op i garderoben: Når det ikke længere er vejr til udendørs aktiviteter, så brug tiden indendørs på at få ordnet din garderobe, så tøjet hænger pænt og er nemt at gå til.

4. Nyd de flotte farver: Man kommer ikke udenom, at efteråret er fyldt med flotte farver. Nyd naturen og de orange toner i skoven. Jeg vil gerne nå en tur i dyrehaven, mens der stadig er lidt blade på træerne.

5. Shop genbrug: Bare fordi det er blevet efterår og loppemarkederne landet over er lukket for i år, så behøver du ikke stoppe med at jagte genbrugsguld. Der findes masser af indendørs loppe- og tøjmarkeder. Remisen på Østerbro er et af mine yndlings tøjmarkeder, og så er jeg naturligvis også rigtig glad for online second hand, som jeg ofte shopper på Trendsales.dk

6. Netflix: Er selvfølgelig ikke til at komme udenom. DR kommer snart med deres søndagsserie “Broen” som jeg glæder mig til at se, men til de mørke hverdagsaftener er det fantastisk med en serie på Netflix.

7. Tapas hygge med veninderne: En god flaske rødvin og masse lækre små retter er en perfekt menu at servere for veninderne. Særligt de regnvejrsfulde weekender, hvor stiletter og diskotek ikke lokker, er det hyggeligt med en tapas-night-in.

8. Lav en kollage: Fra din sidste ferie eller store fest. Lav en kollage, med billeder og små tekster. Det er virkelig hyggeligt, og et super minde at kunne tage frem senere.

9. Kom i form: Selvom det er super nemt, at falde ned i sofaen og tænde for fjernsynet, men udnyt, at der ikke er sol og rosé vin der lokker, og brug lidt mere tid i fitnesscenteret.

10. Ønskeliste: Du tænker måske, at det er tidligt, men pludselig er julen om hjørnet og familie og venner rykker for ønskeliste. Det er en god ide, at skrive ned løbende, så du har nogle ting på juleønskelisten, som du virkelig ønsker dig.

// Josephine

In english: Fall and winter can be quite depressing after a long, warm summer. Therefore I have made a list with 10 ideas to spice up this season. 1. make some nice food that is typical for this season. 2. Enjoy the sauna and warm water at your local spa. 3. Clean out your wardrobe, and make room for this seasons new items. 4. Enjoy the beautiful colors that nature give us this time of year. 5. Shop your second hand items online at trendsales. 6. Enjoy that the weather don’t invite you to go outside, so now you can watch netflix all night without a bad feeling. 7. Invite your girls for tapas and wine. 8. Make a collage, that shows your last party or vacation. 9. You have to think about all the good food you will eat through christmas and dark winter nights. Therefore start to workout now, so you can be ready. 10. Start making your wishlist for Christmas now, so when you family ask for it, you are ready with a nice list, full of things that you will be truly glad to receive as a present.

Comments


bottom of page