top of page

HJEMME EFTER 3,5 UGE I ASIEN
Jeg er retur i kulden og må indrømme, at jeg endnu engang har fået bekræftet, at jeg fungere bedre i varmen. Åh hvor er her dog bare koldt, og alt det tøj man skal have på, bare for at gå ud af døren. Heldigvis bliver det snart jul, og så kan jeg meget bedre rumme mørket og frostgraderne. 😉

Anyway, jetlaggen sidder stadig i kroppen og derfor har jeg taget det roligt siden jeg landede i går morges. Andreas var nødt til at arbejde sent i går, så selvom jeg landede tidligt, måtte jeg vente til sent på aftenen, før jeg endelig så ham igen. 3,5 uge er lang tid at være væk fra hinanden. Jeg håber, at de har ret, når de siger, at det er sundt at savne 😉

Da Andreas kom hjem stod jeg klar i min ultra bløde pyjamas fra Ambassador 1867, og med hans under armen. Da vi blev gift overraskede jeg Andreas med matchende pyjamaser, og selvom han altid har syntes, at jeg er åndssvag, når jeg forslår ens tøj på, (par-outfits er virkelig en ting i Vietnam, og det lod jeg mig rive lidt med af, da vi boede der ude 😉 ) så synes han heldigvis, at de her er vildt lækre, og derfor kan han godt overskue at være i ens hyggetøj engang imellem.

Heldigvis sov jeg rimelig godt i nat trods tidsforskel, og så startede jeg dagen med en times pilates hos Pilates CPH. Efter en lang flyvetur, var det virkelig det eneste min krop trængte til. Man er ikke ret mange på holdet, når man træner hos Pilates CPH og derfor er vejledningen i hver øvelse virkelig god og individuel. Jeg kan virkelig mærke, at jeg får noget ud af min træning hver gang, og jeg har den bedste følelse i kroppen bagefter. Fuldstændig som efter en times rigtig god massage!

Efter pilates strøg jeg hjem foran computeren, og her har jeg få faktisk siddet lige siden. Det er væltet ind med pakker i dag til min store pakkekalender, der begynder den 1 december, så det kan I godt glæde jer til 😉 Det bliver en fantastisk jul her på bloggen.

Nu vil jeg stryge over i køkkenet og lave mit første hjemmelavede måltid i en lille måned. Den har kun stået på restaurantbesøg og takeaway, mens jeg har været væk, men det har faktisk været helt okay. Man kan jo simpelthen få det lækreste mad både i Hong Kong og Vietnam 😉

Kommentare


bottom of page