top of page

COPENHAGEN GIRLS NIGHT OUT
Jeg kan ikke huske, hvornår vi alle seks sidst var samlet – det er formegentlig flere år siden, men i går lykkedes det endelig! Sammen med fem skønne veninder – og en lille ny bebs, slog jeg i går lejer på restaurant Boathouse i København for at nyde et par kolde drinks, lidt god mad og hinandens selskab.

Min favorit restaurant da vi boede i Vietnam hed Boathouse, så jeg fik hurtigt ledt tankerne tilbage til Ho Chi Minh City og en tid som jeg virkelig savner – men heldigvis blev savnet overskygget af opturen over, at jeg endelig var samlet med alle pigerne igen. Vi fik grint, spist og snakket til solen gik ned, og så flyttede nogle af os videre ud i byen til lidt mere vin.

Det hele var ret stille og roligt, vi var nemlig flere der skulle op og være friske i dag, men vi fik også grint lidt over os selv. Da vi var 21 var den aldrig gået. Der havde vi simpelthen ikke kunne styre at være samlet alle sammen en fredag sommeraften med vin, uden at det var endt i dans til solen stod op. Det er uhyggeligt som man begynder at blive ældre 😉

Commentaires


bottom of page