top of page

10 ting du ikke vidste om mig

Mange af jer har fulgt med på bloggen længe, men der er også kommet en masse nye til. Uanset hvad, tror jeg ikke, at der er nogen af jer der har hørt de her ting om mig før

:-)

IMG_8557.JPG

1. Jeg er er super b-menneske, og har virkelig svært ved at stå tidligt op.

2. I det 1,5 år jeg boede i Odense havde jeg ikke nogen “fritid” i hverdagene. Fra jeg stod op til jeg gik i seng var jeg enten i skole eller arbejdede. Det glæder jeg mig til at lave om på, nu jeg er tilbage blandt veninderne i København.

3. Jeg er rigtig dårlig til at kede mig. Når jeg keder mig, finder jeg altid på et nyt projekt at sætte i verden. Mit seneste projekt er min shop JUST FINE, hvor du kan shoppe sommer styles og flotte festkjoler.

:-)

4. Hele min barndom har jeg haft “mor-datter-dage” med min mor næsten hver fredag. Det betød 1/2 pjækkedag fra skole, og så hygge med shopping, cafebesøg eller spature. Vi gør det stadig engang imellem, men desværre ikke ofte nok.

5. Jeg er hysterisk bange for edderkopper. Jeg hader at indrømme det, men det er virkelig min prinsesse-pige ting..

6. Jeg er ikke den store slik eller kage spiser, og det er næsten aldrig noget jeg craver – til gengæld skal jeg ofte kæmpe lidt hårdere for at sige nej til pizza og kebab.

7. Jeg kan ikke lide at prøve forlystelser i Tivoli, og er altid hende der holder tasker, og tager billeder af de andre.

8. Første gang jeg blev hyret til et modeljob var jeg 2 år og skulle lave en reklamefilm for Lego.

9. Jeg har haft bøjle på mine tænder i mere end 3 år.

10. Jeg er MEGA anti-ryger, og synes at rygning er det klammeste i hele verden. Jeg forstår ikke, at nogen kan være SÅ dumme, at fylde sin krop med så meget gift, når det endda står på pakken hvor farligt det er. Og så lugten.. AD!

// Josephine

bottom of page