top of page

12 IDEER TIL DIN MANDS PAKKEKALENDER









Hey piger!

Måske vil nogen mene, at jeg er lidt tidligt ude – men det her kræver altså, at man starter i god tid for, at det bliver hyggeligt og ender med et godt resultat. Uanset om du er vild med julen, eller mener at den bare er noget, der skal overstås, så er december måned en realitet, og vi kan lige så godt få det bedste ud af den mørke måned.

Derfor går jeg hvert år all in på pakkekalendre både til min mor og til Andreas, og jeg starter altid i god tid, så det ikke bliver et stressende projekt, for at hele budgettet ikke ligger én enkelt måned, og for at sikre mig at jeg har tid til at finde nogle gode gaver, som de rent faktisk bliver glade for.

I år har A og jeg besluttet, at vi laver 12 pakker til hinanden, og så skiftes vi til at åbne. Det betyder, at man kan bruge lidt flere penge på hver enkelt gave, og faktisk er det lige så hyggeligt at se den anden åbne, som det er selv at åbne en gave. Lige som det faktisk er rigtig hyggeligt, at gå og købe alle gaverne løbende, når man er i god tid.

Uanset om du vil aftale med din kæreste at I laver en pakkekalender til hinanden, eller bare vil overraske ham første december med 24 pakker, så er der her 12 ideer til gaver, du kan putte i pakkekalenderen. Husk at pak dem flot ind, og læg dem i en stor kurv fyldt med gran eller placer dem i et nisselandskab i vinduskarmen, så fungere de også som julepynt 😉

Knus // Josephine







<div id=”MzUwMDg0Mw==”><a href=”https://activate.bloglovin.com/profile/3500843″><img src=”https://activate.bloglovin.com/common/images/badge1.png” width=”200″ height=”92″/></a></div>

bottom of page