top of page

3 MUST TRY RESTAURANTS IN SIEM REAP, CAMBODIA
VIBE

715, Hup Guan Street, Kandal Village, Siem Reap, Cambodia.

Vibe er i skrivende stund den eneste 100 procent veganske restaurant i Siem Reap. Selvom jeg slet ikke er veganer, så elsker jeg smoothie bowls, ingefærshots og falaffel – noget der er masser af på Vibe.

Maden er super god og det hele er lavet på friske råvarer. Stedet har åbent både til frokost og aftensmad, men jeg synes at indretningen og (den manglende) belysning invitere mere til frokost end aftensmad.

Jeg spiste der til aftensmad, og fordi der ikke var ret lys blev mine egne billeder ret dårlige. Derfor har jeg lånt lidt fra Vibe’s egen hjemmeside. Billederne stemmer helt overens med den restaurant jeg oplevede i virkeligheden.

* * *


LE MALRAUX

Psah Chas Alley 1, Krong Siem Reap, Cambodia

Har du kun tid til at indtage ét enkelt måltid i Siem Reap, så lov mig, at du for din egen skyld besøger Le Malraux. Den lille fine franske restaurant er gemt i i en lille bitte gade, og står i skærende kontrast til det hektiske liv som byen ellers byder på. Her er virkelig tale om en lille oase, hvor du fra start vil føle dig hjemme.

Indretning og dekorationerne gør stedet hyggeligt og interessant, og den lækre franske mad, sætter prikken over i’et. Menukortet byder på alt fra små delikate retter og sprøde salter til fransk ala-gourmet og så har der også sneget sig et par enkelte lokale retter ind. Jeg spiste på restauranten to gange – begge gange i et større selskab og alle fik fantastisk mad.

* * *

MAYBE LATER

713 Hup Guan Street, Kandal Village, Siem Reap, Cambodja

Den her restaurant er den mindst fotogene blandt mine tre Siem Reap favoritter. Det betyder dog ikke, at de ikke kan lave mad. Hos Maybe Later får du et helt fantastisk mexicansk måltid, der virkelig smager af noget.

Hvor stærk maden skal være, styrer du selv med de tre forskellige slags chili sovs, der bliver sat på bordet. De er hjemmelavet og smager fantastisk uanset om du er til en mild tomatsalsa, chili eller stærk chili.

Ejeren har pudsigt nok boet – og gået på gymnasiet i Danmark. Faktisk i Holte, hvor jeg jo kommer fra. Selvom det er mange år siden han forlod Skandinavien, kan han stadig formulere sig på dansk, og han har mange gode tips til byen. Så der er flere gode grunde til at besøge ‘Maybe Later.’

* * *

Comments


bottom of page