top of page

4 MUST DO’S IN KUALA LUMPUR

En mangfoldig, imponerende og grøn storby. Sådan vil jeg bedst beskrive Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Det er efterhånden et par uger siden, at A og jeg kom hjem efter en forlænget weekend i storbyen, og de fleste indtryk er ved at være landet godt i baghovedet. Derfor tænkte jeg, at det er rette tid til at komme med mine fire bedste tips, til ting du SKAL opleve, hvis du besøger Kuala Lumpur.

Mine tips er en kombination af forskellige ting, eneste fællesnævner er, at er tre ting, som jeg ville gøre igen hvis turen endnu engang gik til Kuala Lumpur.

BIRD PARKKL Bird Park, 920, Jalan Cenderawasih, Perdana Botanical Gardens, 50480 Kuala Lumpur.

Nogle af de oplevelser som jeg husker bedst fra mine efterhånden ret mange rejser, er de oplevelser hvor der enten indgå smuk natur eller dyr, vi ikke kender fra den danske bøgeskov. I Kuala Lumpur findes verdens største udendørs reservat for fugle, og selvom jeg bedst kan lide at opleve dyr frit i naturen, så var “KL Bird Park” en virkelig god oplevelse.

Vi havde næsten hele parken for os selv, så det var muligt at gå rundt i det kæmpe naturreservat uden at møde ret mange andre gæster. I stedet kunne vi opleve de mange flotte og farverige fugle, som vi på en meget ikke-turistet måde kom tæt på og fik mulighed for at fodre. Når jeg skriver det her, lyder det næsten som noget, jeg selv ville hade, fordi jeg godt kan se, at det lyder ret turistfælle-agtigt, men det var altså virkelig ikke min oplevelse. Det var som at gå rundt i en almindelig skov, bare med rigtig mange smukke fugle tæt på.

Det er min fornemmelse, at det er en god ide at komme om formiddagen – gerne omkring klokken 10, hvis du vil have parken alene og opleve fuglene mens de har mest energi.

Bagefter spiste vi frokost i den lille lokale restaurant, der ligger inde i parken. Rigtig simpel og god mad. Jeg kan særligt anbefale deres grillspyd med peanutsovs 😉

ROOF TOP POOL
25, Jalan Kamunting, Chow Kit, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Det er sikkert en fantastisk oplevelse i de fleste storbyer, men i Kuala Lumpur må du i hvert fald ikke snyde dig selv for at booke et hotel med pool på taget.

De første dage boede vi på Hotel Stripes, Kuala Lumpur som er et super lækkert hotel, med skønne værelser og en rigtig god pool. Det var virkelig hyggeligt, at ligge der oppe og kigge udover byen mens mørket faldt på og lysene blev tændt.. Det giver bare en rigtig god storby-feeling. 🙂

PINCHOA TAPAS BAR

18, Changkat Bukit Bintang, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Generelt er maden virkelig god i Kuala Lumpur og de fleste dage spiste vi det lækreste lokale mad til ingen penge, men vores sidste aften havde vi lyst til at prøve noget andet og endte lidt tilfældigt på en VIRKELIG god tapas bar.

Vi fik husets rigtig gode rødvin og seks retter tapas til deling. Det var alt for meget mad, men det smagte så godt, at det hele alligevel røg indenbords 😉 Hvis du er til god spansk tapas, er Pinchoa virkelig et besøg værd. Kom tidligt eller bestil bord i forvejen, der er ret proppet og køen var virkelig lang, da vi gik.

HELIPAD SKYBAR
Bukit Bintang 34th Floor, Menara KH, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur, Malaysia

Helikopterdæk om dagen – rooftop bar om natten. Helipad Skybar er placeret på en aktiv landingsplads for helikoptere, men klokken 18 forvandles det rustikke dæk til en hyggelig bar med byens flotteste udsigt.

Barens indretning er ikke noget at skrive hjem om, men lokation og lækre cocktails gør, at jeg helt sikkert ville vælge samme bar igen, hvis jeg skulle nyde udsigten over smukke Kuala Lumpur. – og så er det ret sjovt, at sidde øverst oppe på en bygning, med frit udsyn til himlen og de mange smukke bygninger.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commentaires


bottom of page