top of page

A MUST HAVE – WHEN TRAVELING TO BALI!


Hvis den her flowbomb af en skønhed ikke er fantastisk, så ved jeg ikke hvad den er! Præcis lige som Bali, hvor jeg lige er landet, er den smuk, eksotisk, pyntet med blomster og fuld af sommerstemning.

Min nye kuffert havnede hos mine forældre dagen inden afrejse, og jeg var ret spændt på, om den nu kunne indeholde det store sortiment af sololie, ansigtscremer og rugbrød som jeg havde gjort klar. Når man skal være væk fra Danmark på ubestemt tid, kan mængden af sager, man føler, at man ikke kan undvære – og derfor ønsker at pakke ned i kufferten – godt være lidt overvældende. Heldigvis kunne det hele være der, med undtagelse af et par enkelte danske bøger. Dem må venner og familie tage med når de besøger os 😉

Udover at være hamrende rummelig, så er min kuffert også virkelig nem at spotte på et baggagebånd. Alle der har haft en sort kuffert, ved hvor besværligt det kan være, at spotte sin egen kuffert i mængden og ofte skal man lige dobbelttjekke, om det nu også er ens navn, der står på den kuffert, som man netop har slæbt ned fra båndet og op på en vågn. Den situation opstår ikke med så unik en kuffert som den her ;.-) Det er heller ingen chancer for, at en anden fejlagtigt løber afsted med min kuffert i troen om, at det er hans eller hendes egen.

Kufferten har jeg fundet på Rejsegear.dk, der sælger alt, hvad du har brug for til rejsen – og meget mere! De har bl.a. alt inden for kufferter – og så fin en kuffert, som jeg lige har anskaffet mig, er naturligvis et must, hvis du skal rejse til Bali – eller hvilken som helst anden eksotisk destination

Lige nu har de en masse sommertilbud, så du får store rabatter på alt fra nakkepuder, sovemasker, kufferter og hele kuffertsæt. Du finder alle de aktuelle tilbud lige her.

Husk at du kan følge min rejse rundt med “flowerbomb”-kufferten på både Instagram: @Josephinehelbrandt og Snapchat: Jhelbrandt. De næste fem uger skal jeg både opleve Bali, Gili og Singapore – derefter vender jeg stærkt tilbage til fantastiske Vietnam!

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page