top of page

A WEEKEND UPDATE

I går var fyldt med tømmermænd og træthed efter en sjov fredag aften ude.. Derfor fik jeg ikke lavet ret meget andet i løbet af dagen end at ligge i sengen – og så lige opdatere min blog. 

Men i går aftes, stod vi så op 😉 og gik til koncert. Jeg havde fået nogle billetter af min mormor til en koncert med en masse store danske navne, og Andreas og jeg tog ind og hyggede os et par timer med lidt god musik. 

I dag står den på lidt arbejde, rengøring, en løbetur og så har jeg inviteret Andreas og mine to små kusiner en tur i Tivoli senere, hvor vi skal ind og kigge på deres Halloween-setup inden de piller det ned i morgen..

Jeg håber i har haft en dejlig weekend og får nødt det sidste af den i dag. 

// Josephine 

In English: yesterday I spend most of my time in bed. Tired and a little hungover after a fun night out the day before. I didn’t got go much beside updating my blog

At the event trough Andreas and I went to a concert with some different danish artists.. Today I will be doing some cleaning, working, running and later I have invited Andreas and my younger cousins to Tivoli to watch the Halloween-theme before they take it down tomorrow.. Hope you have had a nice weekend, and will enjoy the rest of it today. Hugs

Yorumlar


bottom of page