top of page

B.E.A.C.H – Best escape anyone can have

Sammen med min søde veninde Christine, der er kommet fra Australien for at besøge mig, har jeg plantet mig på en liggestol, hvorfra der hverken er langt til det 26 grader varme havvand eller til poolbaren, der lader friske kokosnødder flyve i min retning ca. hvert 20 minut. Man skulle jo nøde dehydrere 😉

At tage tre uger til Vietnam henover en grå og regnfuld dansk november-måned er det mest geniale, jeg har gjort længe. Sådan føles det i hvert fald lige nu. Udover at skulle udrette helt masse på arbejdesfronten, så havde jeg også på forhånd planlagt tre nætter på ferie-øen Phu Quoc, og det er her jeg nyder livet lige nu.

Det er mit femte besøg på Phu Quoc og selvom mængden af turister er steget for hver gang jeg er her, så er det heldigvis også denne gang lykkes mig at booke et hotel, der er placeret på den del af øen, hvor turisterne heldigvis ikke for alvor har fundet hen endnu. Derfor føles det ret meget som om vi har paradiset nærmest for os selv.

I skrivende stund er Christine ved at nyde en tre timers spa-behehandling, mens jeg har fundet mig til rette i skyggen og får klaret noget arbejde og svaret på nogle mails. Det er dejligt at få det gjort, for når der er styr på arbejdet, kan jeg meget bedre nyde at ligge i solen med min bog og slappe af. Balancen er vigtig for mig.

Husk at du kan følge med på min Instagram @Josephinehelbrandt

Comments


bottom of page