top of page

BEACH CLUB VIBES I CANNESJeg er ret vild med beach clubs og jeg er ekstra vild med Funky Buddha Beach i Marbella, Nikki Beach i Miami (og Marrakech!) og Gotha Beach i Cannes. Sidstnævnte brugte jeg dagen på i går og det er altid et hit.

Lige nu er jeg afsted sammen med min familie, og til august kommer jeg tilbage sammen med Andreas. Der skal vi helt sikkert også bruge et par dage på Gotha Beach måske sammen med et vennepar, hvis de beslutter sig for at flyve ned til os. Det er en perfekt kombination af afslapning, god musik og lækre drinks, og så gør det heller ikke noget at man kan skifte lidt mellem havet og poolen i løbet af dagen. Jeg var ikke i selfie humør i går 😉 Så derfor må i nøjes med billeder fra stedet. Ser det ikke lækkert ud?

Som jeg har nævnt tidligere er jeg kommet i Cannes hele mit liv og lige nu er jeg ved at lave en guide til tre steder jeg synes man skal spise i Cannes som ikke står i turistbøgerne. Den håber jeg i kan få gavn af!

:)

I dag skal jeg nyde den sidste hele dagen i solen – og selvfølgelig EM finalen mellem Portugal og Frankrig –  inden min bror og jeg flyver hjem i morgen aften. God dag til jer! :-*

// Josephine

Kommentare


bottom of page