top of page

Bentota Beach / update n’ outfit


skarp
skarb_Fotor_Collage_Fotor

Med 12 timer på readktionen i går, må man virkelig konstatere at jeg er vendt tilbage til virkeligheden og arbejdet igen. I dag havde jeg egentlig fri, men sidder med en historie der skal laves færdig til i morgen, så jeg må arbejde lidt hjemmefra alligevel.

Midt i den hektiske hverdag som jeg er vendt hjem til er det dejligt at kunne hive lidt feriebilleder frem, og så virker Sri Lanka heldigvis ikke så langt væk. Godt der er flere ferie på programmet i den nærmeste fremtid, jeg synes slet ikke jeg har fået nok sol og varme endnu 😉

Kjolen på de her billeder købte jeg på Sri Lanka. Jeg synes den er virkelig fin og sommerlig. Perfekt både til en strandag på Sri Lanka og en sommerdag i København.

// Josephine

Ps. Forresten skal I da lige huske at Queen Of Scandinavia afholder første casting på den landsdækkende castingtour, nu på lørdag!

Læs mere om konkurrencen

Commentaires


bottom of page