top of page

Billeder fra torsdagsbar hos My Daily Space


img_9570.jpg
img_9590.jpg

img_9578.jpg

Efter arbejde i går var jeg til torsdagsbar hos My Daily Space, et nyt online nyheds- og livstilsite, som jeg har indgået et samarbejde med. En gang om ugen skriver jeg om enten mode, skønhed, mad eller rejser på deres cool site! Jeg synes I skal tjekke det ud

:-)

Jeg var iført et par sorte skindbukser fra Second Female, hvid top fra Mango, min sorte bomberjakke fra H&M, grøn pels fra Rosa Noa og støvler fra Sand. Lidt for varmt med pels, men det var virkelig koldt i går morges, så det var den jeg greb da jeg smuttede ud af døren.

I dag holder jeg tidlig weekend. Jeg har brugt min morgen i fitness, og nu sidder jeg og forbereder et nyt projekt, som jeg glæder mig til at kunne offentliggøre for jer!

I aften kører Andreas og jeg til Odense, hvor vi skal spise sammen med hans forældre. I morgen går turen til Langelang for at besøge Andreas mormor, og lørdag aften er vi inviteret til 30 års fødselsdag. Søndag skal vi ud og besøge en af Andreas venner, så som I kan se er der lagt et ret heftigt program for weekenden, men heldigvis er det hele nogle super hyggelige ting. Husk I kan følge med på snapchat: jhelbrandt

// Josephine

Comments


bottom of page