top of page

BIRTHDAY BRUNCH & BUBBLESI dag har været en ret fed onsdag! Jeg startede dagen med to spændende møder omkring bloggen, smuttede hurtigt forbi PR-bureauet CPH FASHION LAB med noget tøj og så direkte videre til fødselsdag hos to af mine bedste veninder. Carla og Izabell har rent faktisk begge fødselsdag i dag, så for os andre veninder er det perfekt når de slår deres fødselsdagsarrangement sammen og vi får lov til at fejre dem begge på selve dagen. I dag havde de disket op med den lækreste og mest instagram-venlig brunch længe 😉

Jeg er mildest talt begejstret over hvor meget hygge vi pludselig fik ud af en almindelig onsdag. Man burde gøre sådan nogle ting her meget oftere i hverdagen. 😉

I dag havde jeg et par blå jeans på, en hvid skjorte og min helt nye grå strik fra Gina Tricot som kun koster 199 kr! Jeg har lige købt den og er allerede vild med den. Den er super blød i stoffet og så elsker jeg den høje hals. Den kommer helst sikker til at hænge på mig hele efteråret.

// Josephine

Ps. Vinderen af min min give-away en flaske eksklusiv Mumm Champagne er Charlotte. Jeg har sendt dig en mail 🙂

Opmerkingen


bottom of page