top of page

BIRTHDAY GIRL


img_8245.jpg

Jeg havde en helt vildt skøn fødselsdag i går! Dagen gik bare alt for stærkt…

Det er en fast tradition at jeg i løbet af dagen skal lave noget sammen med min mor. Jeg ved aldrig hvad det er, det er noget som min mor planlægger som en overraskelse. Det gør altid min fødselsdag til en helt særlig dag, og der nok en af hovedårsagerne til at jeg bare ELSKER at have fødselsdag!

:-)

I går var vi i Malmø og shoppe amok. Planen var, at vi skulle have set den gamle bydel og været til en wellness behandling, men tiden løb bare fra os, og vi besluttede os for hellere at ville nyde siden og tage det roligt, i stedet for at stresse igennem det hele.

Om aftenen tog vi så hjem i mit barndomshjem og spiste noget god mad, mine forældre, min bror, Andreas og mig. Det var helt stille og roligt og rigtig hyggeligt. Præcis som jeg ønskede det.

I dag bliver det så til gengæld alt andet end stille og roligt. Jeg holder fødselsdag for 10 veninder, Andreas og et par af hans venner. Vi starter med middag hos os – vi har overhovedet ikke plads til så mange, så jeg er spændt på hvordan det går 😉 – og så skal vi videre i byen senere. Det glæder jeg mig virkelig meget til!

.. Og som om det ikke skulle være nok, så nupper jeg lige en tømmermændsdag lørdag, og står så klar igen til mere fødselsdag på søndag, når jeg har inviteret hele den store familie til brunch. YNDLINGS WEEKEND! <>

Jeg håber, at I også får en dejlig weekend!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page