top of page

BIRTHDAY WEEKEND


Jeg har haft den skønneste fødselsdagsweekend! Jeg beklager, at jeg ikke har ikke har fået opdateret bloggen, men der har simpelthen været fuld fart på siden jeg blev vækket med fødselsdagssang torsdag morgen!

Jeg er lige ved at samle lidt billeder fra min fødselsdagsfest for veninderne i fredags. Vi startede med middag hos mig og fortsatte videre på ARCH som åbnede i fredags. Jeg dansede det meste af natten, så jeg kom ikke engang hele klubben rundt og så de ændringer de har lavet, men det jeg så var virkelig flot. Vi blev til lyset tændte og klubben lukkede, så fortsatte vi videre til en enkelt drink mere, og så hjem i seng. Det er godt nok lang tid siden, at jeg har haft sådan en bytur – og det var skide sjovt!

Lørdag betalte vi prisen. Andreas lå i sengen hele dagen, mens jeg brugte 5-6 timer på at få ordnet på lejligheden igen. Hold nu kæft hvor var her beskidt! Lørdag aften vågnede Andreas endelig, jeg hentede brugere og så lå vi på sofaen og så film. Så hyggeligt, og tiltrængt!

I dag kom hele min familie så til brunch. Da vi havde spist gik vi alle sammen en tur rundt på Kastellet og ned til den lille havfrue, inden vi slog os ned i solen på Toldboden og fik lidt at drikke i solen.

Jeg har fået de fedeste gaver, som jeg glæder mig til at vise jer! Nu skal jeg lige have lavet lidt arbejde, og så må jeg til og affinde mig med at årets fødselsdagsmarathon er overstået.

Jeg håber, at I også har haft en dejlig weekend!

// Josephine

Comments


bottom of page