top of page

BRIDE TO BE // HOW I PROPOSED TO MY BRIDESMAID


Jeg kunne simpelthen ikke formulere overskriften på dagens blog indlæg på dansk. Det lyder simpelthen for tåbeligt, så derfor blev den på engelsk. Et sprog som jeg antager, at I alligevel godt forstår 😉

I går delte jeg mine tanker omkring hele bridesmaid konceptet, som jeg egentlig først var modstander af, men nu er omvendt til kæmpe fan. Hvis du ikke fik læst med, så kan du gøre det lige her.

Anyway så lovede jeg en opdatering på, hvordan jeg fik spurgt min søde veninde Caroline, om hun havde lyst til at være min bridesmaid. Siden jeg fortalte hende, at vi skulle giftes er hun løbende kommet med små kommentarer – ja faktisk var hendes første reaktion på brylluppet meget direkte, at hun ville være brudepige. Heldigvis var det også hende, som jeg gerne ville have til at påtage sig rollen som bridesmaid, for havde jeg nu ønsket en anden, kunne det have været blevet lidt akavet.

Når.. Men efter en helt masse tid på Pinterest besluttede jeg mig for at gå med en gaveæske, som hun skulle åbne. I æsken lå der en kimono, som jeg har købt to af. En til hende hvor på jeg har strøget ‘Bridesmaid’ i glimmer på, og en til mig med teksten ‘Bride.’ Jeg endte med at købe tre kimonoer online før jeg synes, at kvaliteten var lækker nok, men nu glæder jeg mig til gengæld også til, at vi skal rende rundt i dem nede i Italien, mens jeg gør mig klar til kirken og den store dag. De bliver så fine på billederne 😉 Er du lidt mindre ‘do it your self’ så har Hunkemöller nogle fine kimonoer online, der er lige til at klikke hjem.

I gaveæsken lå der også en lille flaske champagne og et personligt kort, hvor jeg fortalte, hvorfor jeg håbede, at lige præcis hun havde lyst til at påtage sig opgaven.

Jeg synes, at det var sjovt at gøre lidt ud af det i stedet for blot at spørge hende over en cocktail. Jeg har ellers været lige ved det et par gange, når vi har siddet over hver vores gin & tonic, og jeg sådan har haft lyst til at dele det med hende. Nu er jeg dog glad for at jeg ventede og gjorde lidt ud af det. Gaveæsken fik hun, da hun kom forbi for at se vores nye lejlighed. Jeg åbnede champagne, og hun troede straks, at det var for at fejre den nye adresse, men inden klokken slog midnat, var bridesmaid titlen blevet fejret med to flasker champagne, en flaske rødvin og et par drinks.

Perfekt aften.

Nedenfor har jeg samlet lidt billeder af andre ideer til dit ‘bridesmaid proposal’ 🙂Comments


bottom of page