top of page

BRYLLUP I ITALIEN // FIRST DANCE


Jeg forstår faktisk ikke helt, at det kun er knap tre måneder siden, at vi stod på den her rooftop terrasse i Italien og dansede vores første dans som ægtefolk. Der er sket så meget siden og jeg føler allerede vi har været gift længe 😉

Det var et meget smukt øjeblik, hvor hele vores familie og nærmeste venner stod rundt om os, med stjernekastere der lyste så smukt op i natten. Jeg har før været til bryllupper, hvor stjernekastere er blevet brugt i forbindelse med brudevalsen, men jeg synes, at det er så synd, når flammerne blusser ud på ingen tid, og lyset så er væk. Derfor bestilte jeg nogle ekstra lange stjernekastere, der kunne brænde meget længere end de almindelige, og det betød heldigvis, at vi kunne nyde det funklende stjernehav under den åbne himmel meget længere.

Vi dansede til den traditionelle brudevals-melodi, og da dansen var slut fik Andreas traditionen tro klippet sin strømper. Jeg er glad for at pigerne ikke begyndte, at klippe i mit slør, for det kunne jeg faktisk godt tænke mig at gemme som et minde. (Modsat min brudekjole – det skal jeg snart fortælle jer mere om 🙂 )

Stjernekasterne havde jeg med hele vejen fra Danmark, hvor jeg havde købt dem hos ‘Min Tema Fest.‘ De har virkelig et stort udvalg af ting til din fest og super hurtig levering. Dem kan jeg varmt anbefale.

留言


bottom of page