top of page

VORES ITALIENSKE BRYLLYPSMIDDAG


Jeg føler næsten af billederne taler for sig selv – men åh altså! Jo længere vi kommer fra brylluppet, jo mere frustrerede bliver det, at den oplevelse aldrig kommer tilbage. Det var MAGISK!

Jeg føler mig så heldig og taknemlig over, at vi havde mulighed for at holde vores bryllup i de smukkeste i Italienske omgivelser – og over at vores gæster ville komme hele vejen til Lake Orta for at fejre vores bryllup.

Hvis du vil se, hvordan vi dækkede borderne, så har jeg lavet et indlæg om det – her.

Vi havde indlagt en lille pause mellem frokost, kage, havestil og så middagen. Det betød at folk lige kunne nå tilbage på deres værelser, måske få en badetur i søen og ellers bare slappe af og skifte tøj. Da vores gæster så igen ankom til Villa L’antica Colonia blev de budt på et glas velkomstbobler inden vi gik til bords.

Til middagen havde vi bestil nogle af vores low-key italienske favoritter. Selv hvis vi havde holdt brylluppet i Danmark er der ingen chance for, at vi havde serveret laks, bøf og kage. Det ville blive alt for traditionelt og måske også lidt for kedeligt til os. Derfor passede det perfekt at holde brylluppet i Italien, hvor det ikke behøver at være ekstravagant før det er fantastisk.

Vi startede med ravioli med ricotta og spinat, som blev efterfulgt af en svamperisotto. Derefter blev hovedretten serveret, som var et stykke kød med Barolosause. Til dessert fik vi en italiensk klassiker, som mest minder om en syrlig sorbet is, serveret i et martiniglas med lidt vodka og bobler helt henover.

Mellem de lækre retter holdt vores venner og familier de skønneste taler og indsalg. Vi har været til brylluppet, hvor nogle taler simpelthen bliver for lange eller for kedelige at hører på, men (og her ved jeg godt, at jeg nok er lidt farvet) jeg synes virkelig, at ALLE talerne var helt fantastiske! Der var både kærlige, alvorlige, sjove, legende og underholdende indsalg. Lige sådan noget jeg elsker!

Min egen tale var jeg også nogenlunde tilfreds med. Jeg er rimelig god til at tale foran større forsamlinger, men så snart det bliver personligt og fyldt med følelser, synes jeg alligevel at det er noget grænseoverskridende. Heldigvis havde Andreas indviliget i, at jeg måtte tale før ham, og det gjorde det noget nemmere. Han er nemlig skide god til sådan noget, og jeg kunne slet ikke overskue at skulle komme efter hans imponerede kærlighedstale!

Udover de smukke taler, det fantastiske selskab og den imponerende udsigt, så var jeg simpelthen så lykkelig for vores omgivelser. At sidde under åben himmel, kun dækket af lidt grønneblade og så en helt masse glaskugler med levendelys, var præcis hvad jeg havde drømt om. Det var godt nok et projekt at få alle glaskuglerne med til Italien, at få dem hængt op og få lys i, men gud hvor var det bare det hele værd. Det var så smukt!

Der er ikke ret meget jeg drømmer om at lave om, hvis jeg kunne kan I nok høre 😉 Det er bare ren lykke!

Comments


bottom of page